Commercial

Qualex Landmark Group of Companies Corporate Office
Client: Qualex Landmark

​The company’s commitment to extraordinary building along with their honest and humble approach inspired the sophisticated design of the Qualex-Landmark office space. With their move into a 2500 square foot space, the client required connectivity between the outer offices and the inner corridors and boardroom.  This was achieved by maintaining glazed office fronts along with a completely glazed boardroom front allowing the light to flow from the exterior throughout the entire space. Also carried through the space are white walls which give a gallery effect for displaying the company’s projects.  Contemporary detailing along with high quality finishes with a timeless appeal reflects the company’s image and gives them an environment in which to continue to develop incomparable properties.